ο Νότης τραγουδάει φέτος στη "Χρυσή Αυγή"
 
 

Μανιφέστο υπέρ της Χρυσής Αυγής έβγαλε  ο Νότης Σφακιανάκης

Με αφορμή την παρουσίαση του καινούριου του δίσκου ο τραγουδιστής μίλησε και για τα πολιτικά. «Εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή γιατί, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες. 

Προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά», είπε ο Νότης Σφακιανάκης αποκαλύπτοντας τι ψήφισε στις περασμένες εκλογές. «Αγαπώ την πατρίδα μου, ναι. Αγαπώ και τη δική σου όταν πάει να σε βλάψει κάποιος τρίτος, αλλά τη δική μου την αγαπώ περισσότερο. 

Αν αυτό με ταυτοποιεί ως φασίστα, είμαι φασίστας», συμπλήρωσε. Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι αν «συναντούσα ποτέ τον τύπο που κάνει τον πρωθυπουργό της πατρίδας μου θα τον έφτυνα! Τόσο απλά…», ενώ από τις δηλώσεις που θέλησε να κάνει με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου δεν ξέφυγε ούτε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

«Ο Σόιμπλε βρίσκεται στο αναπηρικό καρότσι γιατί ένας άνθρωπος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή απηύδησε, τον πυροβόλησε», είπε.

 


Πολάκης κατά Ρουβά, Σφακιανάκη, Γαϊτάνου, Βέρτη, και Σαμπρίνας για Χρυσή Αυγή

 

Πρόσφατα, δριμύ "κατηγορώ" κατά διάσημων καλλιτεχνών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αναφέροντας δηλώσεις τους "φιλικές" για την Χρυσή Αυγή.

"Ήθελα να ήξερα,  που θα κρυφτεί ο  Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε "δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι απόρροια αυτού που συμβαίνει"; Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι "εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή"; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε "μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής"; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε "υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής"; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι "από τα 100 που θα πει η Χρυσή Αυγή τα 10 είναι καλά"; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογγανάκια "ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στην Χρυσή Αυγή"; Που θα κρυφτούν αύριο όλοι αυτοί; Αυτά τα λέω, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος για να μη στραφεί η αριστερά τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξέπλεναν στα μάτια του κόσμου".

Post a Comment