Πως να αποφύγεις τις μολότοφ και τα δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας

0μάδα "ΔΕΛΤΑ" ονομάζεται συνοπτικά ένα μέτρο ρύθμισης της κυκλοφορίας των κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με το μέτρο αυτό, τις καθημερινές επιτρέπεται η κυκλοφορία στο κέντρο των Αθηνών μόνο σε ομάδες (κουκουλοφόρων) των οποίων ο αριθμός είναι μονός ή ζυγός ανάλογα με το αν ο αριθμός της μέρας του μήνα είναι αντίστοιχα μονός ή ζυγός

pws na apofigeis tis molotof kai ta dakrigona sto kentro tis athinas hioumor satira prwtaprilia

 Μολότοφ και δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας


Το  μέτρο αυτό έχει ως σκοπό τη μείωση του κουκουλοφοριακού φόρτου στο κέντρο της Αθήνας και κατά συνέπεια τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τα καυσαέρια των μολότοφ, γκαζακίων και ενίοτε δακρυγόνων, τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας όσο και ειδικά στην περιοχή του κέντρου. 



Η Δέλτα της γειτονιάς σας

Φίλοι με ρωτούν γιατί η νέα ομάδα μηχανόβιων αστυνομικών που «προστατεύουν» την Αθήνα, ονομάστηκε «ΔΕΛΤΑ» ;;;

i omada delta tis geitonias sas asteia satira Τα σενάρια έχουν ως εξής: 


  • 1ον Ήταν ιδέα του Καραμανλή επειδή παίζει Delta Force στο playstation.

  • 2ον Ενδέχεται να είναι η συνέχεια των ομάδων Alpha, Bravo, Charlie οι οποίες προφανώς είναι μυστικές γιατί δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ.

  • 3ον Σύμφωνα με τον Ανέστη Κεραμύδα αλλά και τον Ιωάννη Φραγκούλη , υπάρχει μια μυστική ομάς η λεγόμενη ομάδα ΔΕΛΤΑ η οποία είναι η ακριβής αντίθεση της ομάδος ΕΨΙΛΟΝ. Αποτελείται από Εβραίους Σιωνιστές ή και Φιλεβραίους Σιωνιστές.

  • 4ο και πιο ακραίο σενάριο να αποτελείται από τα αρχικά της: «Δύναμης Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης»!!!! 


Έγχρωμη γελοιογραφία-χιουμοριστικό σκίτσο με αφορμή την είδηση για την σύσταση, από την αστυνομία, της ομάδας "Δέλτα" σε συνδυασμό με Πρωταπριλιάτικο αστείο. Δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2009 από τον Πάνο Ιατρίδη



Αν σου άρεσε αυτή η γελοιογραφία, μπορείς να δεις μια παρόμοια.

Κάνε κλικ εδώ:

Post a Comment