IaTriDis

5 Σχόλια

  1. Μήπως δεν είναι δάκρυα
    αυτά που κατεβαίνουν;
    το ξέρεις πως εκεί κοντά
    τα χρήματα ξεπλένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το κεφάλαιο δεν χάνει ΠΟΤΕ...
    ο κοσμάκης την πληρώνει πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ άνθρωποί σου να πηδούν από τα παράθυρα, οι συνεργάτες σου να έχουν ξεχάσει το χέρι μέσα στο μέλι, οι υπουργοί σου να παραιτούνται, αλλά εσύ να μένεις όρθιος; Όχι, δεν γίνεται.

    ΓΙΑ ΜΙΑ στιγμή φέτος το καλοκαίρι ο Καραμανλής και οι άνθρωποί του πίστεψαν στην αφθαρσία του ιδίου και στην αντοχή της Ν.Δ. στην κυβέρνηση. Η στιγμή κράτησε όσο μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά «μπιτς βόλεϊ». Μετά επικράτησε ο νόμος της βαρύτητας.

    ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ μήνες- από τον Ζαχόπουλο ώς το Βατοπέδι- παρακολουθούμε έναν ηθικό βιασμό της κοινωνίας από τη Ν.Δ. Η νεο-δεξιά κυβέρνηση δεν έχει αναστολές. Έχει ερωμένες, κολλητούς σε μοναστήρια που αποδεικνύονται άσοι στο real estate, συζύγους με αστρονομικά εισοδήματα και εταιρείες ακινήτων για να μην πληρώνει φόρους. Η Δεξιά βάση όμως είχε μείνει πίσω. Αυτό το «σεμνά και ταπεινά» που είχε πει ο καλός οικογενειάρχης Καραμανλής του 2004 κάπου την εξέφραζε.

    Ο ΚΩΣΤΑΣ υποτίμησε την κουλτούρα της σιωπηλής συντηρητικής κοινωνίας και την πάτησε λίγο όπως ο Σαρκοζί. Όταν ο Νικολά χώρισε μέσα σε έναν μήνα με τη Σεσιλιά και παντρεύτηκε την Κάρλα, έψαχνε μετά το ποσοστό του στις δημοσκοπήσεις. Η καθολική μικροαστική Γαλλία που τον ψήφισε, δεν καταλάβαινε από τέτοια. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή αλήθεια- σε Γαλλία και Ελλάδα- είναι πως προσωπική ελευθεριότητα και χάλια οικονομία είναι συνδυασμός που σκοτώνει. Η ευμάρεια συγχωρεί τα σκάνδαλα. Η φτώχεια όχι.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι πλέον Πρωθυπουργός που μπορεί να αλλάξει υπουργούς, όχι όμως πολιτικές. Δώρον άδωρον ο ανασχηματισμός. Καμένο χαρτί και οι πρόωρες εκλογές, αφού η Ν.Δ. ρισκάρει την εξουσία αν πάει σε κάλπες.

    ΤΟ ΠΑΡΤΙ τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμμμ...Λίγο μακρεσκελές όμως, το πάρτυ απο τις εφτά του Μάρτη....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα! τα δάκρυα έπρεπε να ήταν μαύρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου