Βενιζέλος εναντίον Παπανδρέου

Ήταν ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου 2007, λίγες ώρες μετά τη δεύτερη απανωτή ήττα του Γιώργου Παπανδρέου από τη τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή.
venizelos enantion papandreou aspromauri geloiografia
 
 

Βενιζέλος εναντίον Παπανδρέου

 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προχωρά σε μια κίνηση που ουδείς περίμενε. Λίγες ώρες μετά τη νέα ήττα του ΠΑΣΟΚ (του Γιώργου Παπανδρέου που τρία χρόνια πριν είχε πάρει το «δαχτυλίδι» από τον Κώστα Σημίτη) στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει μια κίνηση που λίγοι περίμεναν.

Προτού καν οριστικοποιηθούν τα ακριβή ποσοστά των εκλογών, εμφανίζεται στο Ζάππειο και σε διακαναλική σύνδεση ρίχνει το γάντι στον Γιώργο Παπανδρέου, διεκδικώντας την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Η πρόκλησή του έγινε αποδεκτή, αλλά η σπουδή του αυτή, κόστισε στον Ευ. Βενιζέλο αφού ηττήθηκε ξεκάθαρα στις εσωκομματικές εκλογές της 11ης Νοεμβρίου 2007


Πηγή: in.gr

 
 
Ασπρόμαυρη γελοιογραφία, με αφορμή την είδηση  της διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την ήττα του κόμματος και του Γιώργου Παπανδρέου από την Νέα Δημοκρατία. Δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007 από τον Πάνο Ιατρίδη


Αν σου άρεσε αυτή η γελοιογραφία, μπορείς να δεις μια παρόμοια.

11 Σχόλια

  1. Πολύ πετυχημένο.
    Το στειλα mail και σε κάτι φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ,ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τους να φαγωθούν σαν τα σκυλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χμμμ, βλέπω έχω μεγάλη ζήτηση! Μήπως να αρχίσω να ζητάω νοίκια,να βγάλουμε και τίποτα...??? :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόεδρε η Θεσσαλονίκη είναι ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ολοι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου για το ΝΕΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ και την ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα,όχι στα αρπακτικά.. μεταφορικά και κυριολεκτικά! οχι στα συμφέροντα που θέλουν τον κατακερματισμό του κινήματος.
    ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις.

    Όπως πάντα εύστοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου